. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παρεχόμενες Υπηρεσίες


Format

Συντήρηση υπολογιστών (Καθαρισμό υπολογιστών για τη μεγαλύτερη μακροζωία του υπολογιστή σας και την αποφυγή πρόκλησης ζημιών)
Αναβάθμιση υπολογιστών (hardware, software)
Αφαίρεση κακόβουλων προγραμμάτων και επιδιόρθωση υπολογιστή (ιούς, spyware..)
Ανάκτηση δεδομένων Αντίγραφα ασφαλείας
Εγκατάσταση προγραμμάτων Εγκατάσταση windows 10, 8, 7, vista, xp, mac os x και linux
Εγκατάσταση περιφερειακών (εκτυπωτές, fax..)
Εγκατάσταση Δικτύων (μικρών και μεγάλων)

Υπερθέρμανση Laptop

Η υπερθέρμανση laptop είναι ένα απο τα πιο συνηθισμένα προβλήματα. Με την πάροδο του χρόνου, το laptop σας μαζεύει σκόνη και άλλα σκουπιδάκια στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται. Μπορούμε να κάνουμε εσωτερικό καθαρισμό του laptop σας και να εφαρμόσουμε καινούργια θερμική πάστα. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, για το πρόβλημα της υπερθέρμανσης να ευθύνεται το ανεμιστηράκι του laptop σας. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να το αντικαταστήσουμε και αυτό.

Επισκευή Κάρτας Γραφικών Laptop

Μήπως η οθόνη του laptop σας δείχνει παραμορφωμένα τα γραφικά; Έχουν χαλάσει τα χρώματα της; Μπορεί να χρειάζεστε επισκευή της κάρτας γραφικών του laptop σας. Ίσως σας έχουν πει κάπου αλλού πως για να επισκευαστεί το πρόβλημα χρειάζεστε καινούργια μητρική πλακέτα ή ότι δεν φτιάχνεται καθόλου. Στην ARTPC σχεδόν πάντα μπορούμε να επισκευάσουμε το πρόβλημα και έτσι δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε το laptop σας!

Χρειαζόμαστε 2-3 εργάσιμες ημέρες για να επισκευάσουμε την κάρτα γραφικών σε laptop, αναλόγως πάντα το φόρτο εργασίας.

Αναβαθμηση laptop

Αν το Laptop σας κολλάει η η οθόνη μαυρίζει μάλλον χρειάζετε αναβάθμιση μνήμης Ram. Η μνήμη Ram του υπολογιστή σας αναλαμβάνει να διαχειριστεί όλα τα δεδομένα και τα αρχεία που χρειάζονται για τη λειτουργία του. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ζωντανέψει την απόδοση του Laptop σας είναι με την αύξηση και την αναβάθμιση της μνήμης Ram. Το μέγεθος της μνήμης είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όπως και η ταχύτητά της. Μια μικρής χωρητικότητας μνήμη θα σας προκαλέσει διάφορα προβλήματα στη χρήση του Laptop σας. Στην εταιρεία εχουμε πρόσβαση μια μεγάλη γκάμα απο μνήμες Ram και οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, εργαλεία και πείρα ώστε είναι σε θέση να Αναβαθμίσουν με επαγγελματισμό το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την μνήμη Ram tou Laptop σας, έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελείτε περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα και το Laptop σας να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Η αλλαγή σκληρού δίσκου στο laptop είναι μια επισκευή που αξίζει να γίνει, όταν ο σκληρός δίσκος του φορητού σας υπολογιστή δεν ανταποκρίνεται πια στις ανάγκες σας και δεν χωράει πια τα δεδομένα σας. Πριν προχωρήσετε στη σκέψη για την αγορά καινούργιου laptop, δοκιμάστε να αλλάξετε το σκληρό δίσκου του με εναν SSD που θα τον κάνει και πάλι λειτουργικό και θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα.

Αναβαθμιση CPU (Επεξεργαστη) LAPTOP.

Εγκατάσταση Antivirus σε laptop

Εγκατάσταση Antivirus σε laptop, Αν χρησιμοποιείτε Laptop χωρίς πρόγραμμα προστασίας ιών, είναι θέμα χρόνου να μολυνθεί με ιό το σύστημα σας. Κάθε μέρα κυκλοφορούν καινούριοι ιοί που δημιουργούνται για να μολύνουν τον υπολογιστή σας και να σας κλέψουν κωδικούς πρόσβασης τραπεζικών λογαριασμών, δεδομένα πιστωτικών καρτών, κωδικούς πρόσβασης ιστοσελίδων ακόμα και σημαντικά έγγραφα. Θα σας εγκαταστήσουμε και ρυθμίσουμε το λογισμικό προστασίας ιών για να βεβαιωθούμε ότι ο υπολογιστής σας προστατεύεται.

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας Laptop

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το σπασμένο βύσμα τροφοδοσίας του laptop σας αυθημερόν. Παρέχουμε εγγύηση αντικατάστασης βύσματος.

Επισκευή Laptop Θύρας USB

Δεν λειτουργούν μια ή παραπάνω θύρες USB στο laptop σας; Όταν συνδέετε μια συσκευή μέσω USB μήπως δεν την αναγνωρίζει το laptop σας; Στην ARTPC μπορούμε να επισκευάσουμε την θύρα USB επαγγελματικά και να επαναφέρουμε το laptop σας σε πλήρη λειτουργικότητα.

Επισκευή Πληκτρολογίου Laptop

Στο εξειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε τα καλύτερα πληκτρολόγια για Laptop και Notebook της αγοράς όπως ACER, IBM, HP, TOSHIBA, DELL, Lenovo, Samsung, fujitsu siemens, Packard Bell, Sony Vaio, Multirama, Asus, Turbo-X και αλα. Η αντικατάσταση τον πληκτρολογίων γίνετε από εξειδικευμένους τεχνικούς στον χώρο της επισκευής Laptop και έτσι σας εγγυούμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επισκευή Inverter Οθόνης Laptop

Αντικατάσταση inverter laptop , συμπτώματα για το χαλασμένο inverter, που δείχνουν ότι θα χρειαστείτε επισκευή inverter laptop, είναι τα εξής:
  • Το laptop ξεκινάει , αλλά η οθόνη παραμένει σβηστή.
  • Η οθόνη του laptop σας τρεμοσβήνει.
  • Η οθόνη του laptop σας ανάβει και σβήνει.
  • Η εικόνα στην οθόνη LCD του laptop σας είναι είτε πολύ σκοτεινή, είτε πολύ αχνή ή γκρίζα.
  • Η οθόνη του laptop σας δεν φωτίζεται ομοιόμορφα, αλλά έχει περιοχές πιο φωτεινές ή πιο σκοτεινές.

Επισκευή σπασμένης οθόνης

Επισκευη monitor/tv

Επισκευή tablet

  • Επισκεύη σπασμένης οθόνης
  • Επισκεύη βύσματος τροφοδοσίας
  • Εγκατάσταση προγραμμάτων